3e plaats voor meisjes C in 2e competitie wedstrijd, Jongens C een 5e plaats.

cdcomp1

Emma, Eva, Georgette, Katja, Xenia en Kirsten behaalden afgelopen zaterdag ondanks de extreme hitte weer een mooi resultaat op de 2e competitiedag van de CD competitie in Zierikzee.
De estafette was weer een mooie race, op 0,4 seconde van de winnaars; met een tijd van 43.42sec op de 4x80m met een PR van 0.3 sec! Ook op de diverse onderdelen werden weer veel punten gescoord! Met voor iedereen minstens 1 PR.
Een dikke proficiat meiden!

cdcomp2

Tim, Dylan, Elyas, Karsten, Mats en Martin behaalden afgelopen zaterdag ook een geweldig resultaat op de 2e competitiedag van de CD competitie in Zierikzee.

cdcomp5


Ook weer een mooie estafette race gelopen op de 4x100m in een tijd van 59.27sec. ( 0,03 seconde minder snel dan vorige keer)
Verder bij de jongens ook weer mooie prestaties. Waarbij Martin voor zijn allereerste baanwedstrijd mooie resultaten haalde, maar waarbij ook de andere jongens als een speer gingen!
Ook voor de jongens weer een dikke proficiat!  alle uitslagen zijn vindbaar via www.atletiek.nu (https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/8266/249/)

cdcomp6

RKHAV was weer goed vertegenwoordigd!

cdcomp3  cdcomp4

En daarbij was het weer reuze gezellig!!

cdcomp7   cdcomp8

cdcomp9

(Dylan ontbreekt op de foto)

Op naar de laatste CD wedstrijd van dit seizoen, op 10 juni in Goes!
Kom ze allemaal aanmoedigen!!