UITNODIGING
1ste ATLETIEK REGIO11TRAININGSDAG
Gegeven door oud-top-atleten
Voor trainers en atleten U12 t/m Masters
Atletiekbaan Vrijburg 19 november 2023

 

Heb je altijd al willen leren van de besten in de sport? Wil je jouw sportieve vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan is deze uitnodiging voor jou!

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan onze Regio11Trainingsdag, geleid door voormalige topatleten die hun sporen hebben verdiend in de sportwereld. Dit is jouw kans om te trainen met oud-top-atleten, hun inzichten en technieken te absorberen en jezelf te ontwikkelen tot een betere atleet of coach.

Graag nodigen wij jou uit om 19 november 2023 op de 1e training aanwezig te zijn!

Oud-top-atleten komen voor onze regio 11 een achttal trainingen op de atletiekbaan te Vlissingen geven aan: Trainers en atleten U12 t/m masters. De 1ste training zal in het teken staan van voorbereidingsperiode 1 (VP1). Hierna zal in de maand februari 2024 de 2de Regio11trainingsdag gegeven worden.

Tijdens de 1ste Regio11Trainingsdag zullen we tips en adviezen krijgen van oud-topatleten uit het team Athletic Performance Club (APC):

Horden: Marcel van der Westen

110 m hordeloper Olympische Spelen, winnaar van het zilver bij het Europees Kampioenschap indoor en meervoudig Nederlands Kampioen.

Sprint: Patrick Snoek

Deelnemer Europees Kampioenschap en meervoudig Nederlands Kampioen 200m en 400m.

Speer: Björn Blommerde

Meervoudig Nederlands Kampioen speerwerpen.

Ver: Richard van den Biggelaar

Deelnemer Europese Jeugd Olympische Dagen en allround trainer.

Programma zondag 19 november 2023

10:15 uur: Trainers en atleten verzamelen in het clubhuis. Atleten met spikes in hun snelste outfit.

10:30 uur: Start van de gezamenlijke warming-up door de vier toptrainers.

11:00 uur: Horden/sprint/speerwerpen/verspringen.

12:00 uur: Aanvulling brandstof via het verorberen van soep, broodjes en fruit in het clubhuis.

12:30 uur: Horden/sprint/speerwerpen/verspringen.

13:30 uur: Gezamenlijke afsluiting.

14:00 uur: Moe en vol kennis plus een hoop vaardiger naar huis.

Trainers & Atleten

De clinics zijn ingericht om een persoonlijke benadering mogelijk te maken. De oud-top-atleten willen de kennis en expertise delen om de kans te vergroten doelen te kunnen bereiken. Binnen een onderdeel kunnen maximaal 20 atleten deelnemen. Zo krijg je de kans om één-op-één interactie te hebben met de trainers, vragen te stellen en directe feedback te ontvangen. Geniet van deze inspiratiebron, verkrijg een scala aan oefeningen en vergroot je kennis en kunde om zo de eigen trainingen te kunnen verrijken.

Aanmelding

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op de Regio11Trainingsdag en samen te werken aan succes in de sport. Meld je aan voor deze dag aan via een berichtje via Whatsapp naar Anjolie: 06-12383586. Vermeld in de aanmelding: Jouw naam, categorie/trainer, club, voorkeur voor 2 onderdelen.

 

Aanmelden het liefst zo spoedig mogelijk & uiterlijk 10 november 2023.