Cross competitie 2023-2024 & Moerschanscross

 

LET OP :  Inschrijving voor de competitie staat open!  

 

 

Hierbij melden we jullie dat het vanaf heden weer mogelijk is om in te schrijven voor de VZA crosscompetitie
Die start op 4 november met de Moerschanscross in Hulst en eindigt in 2024 op 2 Maart bij de Scheldesportcross

Je kunt nu voor de totale competitie inschrijven via het formulier dat te vinden is via de link: https://inschrijven.nl/form/2023110411269-nl

Schrijft u per wedstrijd in dan wordt u niet opgenomen in het tussen- en eindklassement van de crosscompetitie. Voor iedere wedstrijd zullen de organiserende verenigingen aparte inschrijfformulieren aanmaken. U betaalt dan per wedstrijd en wordt alleen in de wedstrijduitslag van die dag opgenomen. Bij iedere wedstrijd die u deelneemt krijgt u in principe een nieuw startnummer. Mocht u het oude nummer willen hergebruiken dan kunt u dat nummer invullen als u inschrijft.

Schrijft u in voor de competitie dan behoudt u hetzelfde startnummer en dient dit mee te nemen naar de volgende wedstrijd van de competitie. Mocht u dat vergeten of het nummer verloren zijn dan betaalt u € 3 voor het vervangende nummer.

Per 3 november wordt de definitieve indeling per categorie bekend gemaakt. Daarbij worden de regels gehanteerd zoals die gelden binnen de Atletiekunie wat betreft samenvoegen. Bij minder dan 3 inschrijvingen voor de 7 wedstrijden vervalt die categorie en wordt er samengevoegd.
Dit speelt vooral bij de Masters en U20 is de verwachting.

Het reglement wat van toepassing is kunt u vinden via de website van de VZA:
Doet u/doe je weer mee ? We zien u graag aan de start verschijnen!

Zegt het voort!

Met sportieve groet,
RKHAV