Elderschanscross - UPDATE

 

Belangrijke update (17 november): Elderschanscross gaat door! Er zijn toiletten!

Na intensief overleg met alle betrokken partijen is besloten om de Elderschanscross door te laten gaan. Wel zijn er een aantal zaken anders dan wat jullie de afgelopen jaren gewend waren. De maatregelen hieronder komen hier en daar wat ongastvrij over. Ze zijn echter noodzakelijk om onder de huidige omstandigheden een wedstrijd te organiseren.

Algemeen
– Blijf thuis als je klachten hebt.
– Als je niet aan het sporten bent, houd waar mogelijk anderhalve meter afstand.

Publiek
Het kabinet heeft afgelopen vrijdag besloten dat er bij sportwedstrijden geen publiek aanwezig mag zijn. We verzoeken de atleten dus om hun supporters (opa’s, oma’s, broers, zussen, etc.) thuis te laten. Trainers en begeleiders zijn wel toegestaan. Deze moeten zich op het wedstrijdterein uiteraard aan de anderhalvemeterregel houden. We willen de ouders van pupillen en junioren vragen om met maximaal één ouder per kind te komen. Thuisblijvers kunnen de uitslag raadplegen via https://my.raceresult.com/186540/ .

Afhalen startnummers
Startnummers kunnen worden afgehaald bij de caravan op het wedstrijdterrein. Deelnemers aan de Moerschanscross hebben het startnummer reeds in hun bezit (niet vergeten mee te nemen!).

Toiletten en kleedkamers
We zijn A.V.C. Aardenburg zeer dankbaar dat we gebruik mogen maken van hun faciliteiten. In hun (oude) kleedlokalen kan worden gebruik gemaakt van het toilet. Vanwege de maatregel is het voor atleten NIET TOEGESTAAN om zich hier om te kleden.  Hiervoor is op het wedstrijdterrein een open tent aanwezig.

Kraampje
Het assortiment in ons kraampje is dit jaar beperkt tot koffie, thee en cup-a-soup. Neem dus je eigen lunchpakket mee. Betalen met pin is mogelijk.

Prijsuitreiking
In tegenstelling tot wat in het chronologisch overzicht staat, zal de prijsuitreiking direct na de finish van de laatste atleet plaats vinden. Iedereen die klaar is met sporten kan dan (inclusief trainers en begeleiders) zo snel mogelijk het wedstrijdterrein verlaten.


 

Back to top