Strippenkaart RKHAV

 

Met ingang van dit seizoen zullen wij als extra lidmaatschapsmogelijkheid de strippenkaart in gaan voeren.

Deze strippenkaart is bedoeld voor mensen die sporadisch of een korte periode mee willen trainen met onze trainingsgroepen. Dit kan bijvoorbeeld ook voor leden van andere verenigingen, die af en toe bij RKHAV willen trainen. De strippenkaart wordt door de trainer per training afgetekend.

De strippenkaart is voor 10 trainingen en kost €35,00 en is alleen in het kalenderjaar geldig waarin het is aangeschaft. De strippenkaart wordt aangeschaft via de ledenadministratie en het bedrag dient direct te worden voldaan.

Een strippenkaart-lid kan alleen recreant-lid zijn bij RKHAV zijn. Voor wedstrijdleden geldt alleen het normale lidmaatschap. Wel mogen strippenkaartleden deelnemen aan de clubkampioenschappen. Ook moet de atleet 16 jaar of ouder zijn. Leden die nu al recreant zijn en een strippenkaart willen kunnen dit voor 1 maart a.s. doorgeven aan de ledenadministratie.

Wanneer een strippenkaart vol is, kan een nieuwe worden aangeschaft via de ledenadministratie. Na de eerste kaart kan eenmalig kostenloos het lidmaatschap worden omgezet naar het normale recreantenlidmaatschap. Hiervoor wordt dan €60,00 in rekening gebracht. Na 2 volle strippenkaarten zal dit €35,00 zijn.

Bij fraude zal de betreffende strippenkaart ingenomen worden en zal een nieuwe moeten worden aangeschaft om mee te kunnen trainen.

Voor meer informatie en voor het aanschaffen van een strippenkaart kan contact worden opgenomen met de ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.