C/D competitie 2018

Beste C en D junioren, beste ouders,

Hierbij alvast wat informatie over de CD competitie. Dit is een competitie van 3 wedstrijden en een landelijke finale voor de 10 beste ploegen. Jullie gaan dan de strijd aan tegen andere ploegen uit Zeeland, West Brabant en Zuid- Holland.

Het is daarbij de bedoeling om als ploeg zoveel mogelijk punten te behalen op de diverse onderdelen. Waarbij we er naar streven iedereen zoveel mogelijk zijn favoriete onderdelen te laten doen. Iedere atleet mag aan maximaal 3 onderdelen meedoen.

Er zijn dus geen individuele prijzen te behalen. Het is meer een groepsgebeuren waarbij de nadruk ligt op saamhorigheid en gezelligheid maar waarbij jullie uiteraard jullie beste beentje voortzetten. We willen proberen om zowel een meisjes als een jongens C en D ploeg te maken, waarbij we voor één ploeg minimaal 5 tot 6 atleten nodig hebben per wedstrijd. Je hoeft niet persé alle drie de wedstrijden mee te doen, maar dat is natuurlijk wel het leukste. Hoe meer atleten er mee doen, des te leuker, omdat anders de D junioren in de categorie van de C junioren moeten meedoen.

Dus het hangt van jullie enthousiasme af of we hierin gaan slagen.

Zoals jullie weten hebben we vorig jaar met een meisjes- en jongens C ploeg meegedaan; zij hebben allemaal een hoop lol beleefd en nog super goed gepresteerd ook. De meiden behaalden landelijk de 62e plaats van de in totaal 186 ploegen en een 3e plaats in de poule van de 11 ploegen. De jongens behaalden landelijk de 126e plaats van de 168 ploegen, en een 6e plaats in de poule van de 9 ploegen.

competitie1

Wanneer jullie hier meer over willen weten vraag het maar aan de jongens en meisjes op de foto.

Data van de wedstrijden:

1e wedstrijd                       14-04-2018                                        

2e wedstrijd                       19-05-2018                        

3e wedstrijd                       30-06-2018                        

Binnenkort meer!

Heb je nu al vragen, stel ze gerust!

Met vriendelijke groet,

Namens trainers junioren

Nicole Van Eetvelt