UPDATE : RKHAV kleding verkoop tegen stuntprijzen & nieuwe kleding

 

Momenteel zijn we bezig met nieuwe bestellingen bij onze clubkleding leverancier. Wat lastig blijft is dat we soms items hebben die snel opraken, en andere die langer blijven liggen; en sommigen heel lang. Tevens is onze leverancier ook elke paar jaar bezig om de lijn aan te passen.

De clubkleding die er langer ligt willen we graag tegen zeer goedkope prijzen nu aanbieden. Zo kunnen we makkelijker investeren in de lijn die wel met regelmaat op raakt. Heb je vragen of interesse in de kleding die hieronder aangeboden word, neem dan contact met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Nieuwe kleding (en loopjacks)

De bestellingen staan bij onze leverancier uit voor oa loopshirts en shorts voor pupillen en volwassenen. Tevens krijgen wel als goed is paskleding voor loopjacks. Deze zijn enkel te verkrijgen vanaf maat XXS. Deze zullen net als met sweaters via pasavonden verkopen. We nemen hiervan geen reguliere voorraad.

 

UPDATE : DIT IS ER NOG : Wat hebben we allemaal in de aanbieding ?

Onderstaande artikelen gaan nu tegen stuntprijzen weg. Elk artikel gaat voor € 10 p/stuk weg. Verkoop gaat op binnenkomst van inkomende mail. Ter verduidelijking; met de kleding is niets mis; is compleet nieuw, en is gewoon bruikbaar voor alle wedstrijden en voldoet aan alle regelementen (en enkel de onder vermelde maten zijn er)

kleding2