Dagje Dongen en Zundert

 

De groep is vandaag in 2en gesplitst. Katja, Alexandra en Nico gingen naar Zundert en Georgette, Lindsey, Audrey en Dylan gingen naar de wedstrijd in Dongen.

We beginnen vandaag in Dongen.

dongen

Met 3 auto’s gingen we naar de werpwedstrijd in Dongen. We hadden hier 3 onderdelen wat speer, kogel en discus waren. Het was er even terug inkomen, want de eerste speerworpen gingen nog niet zo goed als we in gedachte hadden. Ik had een worp van 36.47m, Audrey een worp van 26.10m, Georgette 21.26m en Lindsey 15.95.

Dan kogel, waar Dylan als een speer weg was gegaan naar de volgende wedstrijd, moesten Georgette en Lindsey wel stoten. Lindsey kwam hier op een stoot van 6.81m en Georgette met een stoot van 7.28m.

En dan kwam discus nog, waar Georgette, Audrey en Lindsey moesten gooien. Lindsey kwam met een worp van 15.86, Georgette had een worp van 17.52 en Audrey had 26.10m.

Toen kwam Zundert, waar irritaties op het begin wat opliepen na de meting van sprint die het niet deed, maar dat kon de pret niet drukken.

Katja had sprint en ver, waar ze zou moeten beginnen met sprint, moest ze uiteindelijk beginnen met ver.

zundert

Na 2 sprongen waar ze liever niet meer over wilt praten en 1 ongeldige sprong, maakte ze zich boos en was helemaal klaar voor de laatste sprong, ze kwam hier dan met een PR van 5.10m.

Sprint ging een stuk beter voor Katja, waar ze ruim de 1e plek pakte en met 2 gouden medailles naar huis ging.

Dan was Alexandra aan de beurt. Ook Alexandra moest een tijd wachten voor sprint, maar liep een goede sprint, maar net buiten de finaleplaats. Kogel was een stuk beter, met een PR van 9.18m kwam ze uit op de 5e plek. Dan de 600m, wat zeer goed ging, maar wel met moeite door de warmte. Ze kwam hierdoor net op de 4e plek, maar wel met een dik PR.

Last but not least, mocht Nico de strijd aangaan bij de pupillen, en kwam hier met een hele hoop PR’s uit de strijd. Bij 40m sprint had Nico een PR van 8.65, bij 600m een tijd van 2:39.36 en een geweldige eindsprint, en verspringen met 2.05 meter. Balwerpen was helaas geen record, maar wel een mooie worp van 9,69m.

zundert1  zundert3