EXTRA ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 4 OKTOBER A.S.

 

Het zal niemand ontgaan zijn dat er de afgelopen maanden hard gewerkt is om RKHAV sterker te maken richting de toekomst: het bestuur is fors uitgebreid en kent nu 9 leden. Voorzitter Monique Allefs heeft samen met de 8 anderen een aantal zaken in gang gezet. Een drietal dingen wil het bestuur graag bespreken met de (ouders van) leden en de vrijwilligers.

In een eerder stadium is 4 oktober a.s. al aangekondigd als bijpraatsessie met de vrijwilligers. We hebben geconcludeerd dat het een meerwaarde heeft als we die avond hier een Algemene Leden Vergadering (ALV) aan koppelen. Zowel vrijwilligers als (ouders van) leden dienen naar ons idee geïnformeerd te worden. Het is natuurlijk wel zo dat tijdens de ALV uitsluitend (ouders van) leden stemrecht hebben.

Voor deze gecombineerde avond van vrijwilligers en (ouders van) leden komt in ieder geval het volgende aan de orde:

  1. De nieuwe samenstelling van het Bestuur, de visie, wie welke taken uitvoert en wat de leden van RKHAV kunnen verwachten de komende jaren
  2. Het nieuwe Huishoudelijk Reglement
  3. De uitvoering van het reeds op papier bestaande vrijwilligersbeleid: wat wordt vanaf 1 januari 2020 verwacht van (ouders van) leden en vrijwilligers? Met name de gewenste beperkte inzet door de (ouders van) leden op allerlei gebieden is noodzakelijk om de club draaiende te houden. De opzet hiervan zal uitgebreid toegelicht worden.

Rond 15 september zullen de Agenda en de onder punt 2 en 3 te bespreken notities op de website geplaatst worden.

Deze avond voor leden en vrijwilligers vindt plaats op vrijdag 4 oktober 2019 om 19.30 uur in de kantine van RKHAV.

Na afloop biedt het Bestuur een drankje aan om gezamenlijk na te praten.

Voor nadere informatie over deze avond kunt u contact opnemen met Ruud van Leest (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur