Wedstrijden komende tijd!

 

Na een lange pauze zonder wedstrijden is het vanaf  1 September weer toegestaan wedstrijden te organiseren; met inachtneming van de verschillende protocollen vanuit de NOCNsF en van de atletiekunie. Voor de komende tijd staan er er verschillende thuis wedstrijden op het programma.

We starten met een oefenwedstrijd die enkel en alleen voor RKHAV atleten is (dit mag al voor 1 Sept.) Inschrijven kan via het online formulier via de website (wedstrijden-inschrijformulier). Deze oefe wedstrijd is voor onze jongste pupillen tot onze oudste masters.

Vervolgens zijn we weer blij dat we op Zaterdag 5 September de ZK voor ABCD junioren, senioren en masters mogen organiseren. Door alle maatregelen hebben wij voor deze wedstrijd veel vrijwilligers nodig, dus als je kan helpen mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op woensdag 9 is er weer een coopertest voor alle leeftijden, mooie kans om te testen waar je staat met je conditie.

Op Zaterdag 26 September tenslotte willen we onze jaarlijkse clukampioenschappen organiseren.

 

Let op voor alle wedstrijden volgen we strict de protocollen, graag uw begrip hiervoor. We zullen zorgen voor een tijdige communicatie per wedstrijd wat de richtlijnen en protocollen zijn.