Heb je affiniteit met onze mooie atletiekvereniging, wil je graag je steentje bijdragen, heb je goede idee├źn en wil je deze binnen de vereniging vorm geven? Dan zijn wij echt op zoek naar jou!

 

Bestuursleden en vrijwilligers gezocht

 

Informatie

Het bestuur bestaat momenteel uit 5 leden. Door de hoeveelheid taken die er zijn binnen een bestuur zou het heel fijn zijn dat we het bestuur kunnen uitbreiden met enkele nieuwe leden.

Wie zoeken wij?

We hebben bijvoorbeeld een vacature openstaan voor beheerder kantine. Wat houdt dit in? Je bent het aanspreekpunt voor de vrijwilligers die de bar draaiende houden. Wat verwachten we van jou? We vergaderen 1x per maand op donderdag van 19.45-21.00 uur in het clubgebouw. Daarnaast houden bestuursleden onderling contact over vragen die binnen komen via de algemene postbus.

Denk je nu ik zie mezelf niet zozeer in deze openstaande vacature maar wel in een andere bestuursfunctie of als vrijwilliger. Dat kan! Schroom niet en neem toch contact met ons op want we zijn ook hard op zoek naar vrijwilligers , zoals bijvoorbeeld om te het helpen bij trainingen, te helpen bij klusdagen en/of het organiseren van leuke evenementen naast de trainingen.

Hier kunnen we zeker over in gesprek. Je bent van harte welkom!

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.