De wedstrijddag van Ona!

 

 

Ik begon de dag met een lach maar ook met een paar zenuwen :), want ik heb een atletiekwedstrijd. We vertrokken om kwart voor 8 met de auto en we gingen Romy ophalen om samen naar Vlissingen te gaan.

Toen we aankwamen moesten we wachten tot iedereen er was. Een paar minuten later was iedereen er en gingen we inlopen met Dylan.

 

IMG 20210918 WA0003

 

En toen starten we ons eerste onderdeel de 60m horden. De meisjes van de a2 pupillen van RKHAV, ik, Romy en Maja starten als eerst met nog een paar andere meisjes. Toen we gestart waren had iemand een valse start en toen hoorde je twee schoten. Sommige kinderen wisten het niet dus hoorde je een fluitje en waarschijnlijk schrok Maja van het fluitje en was ze over een horde gevallen.

Ze had veel pijn en moest zelf naar het ziekenhuis om een x-ray foto te maken van haar pols en helaas heeft ze haar pols gebroken :(  We gingen verder zonder Maja en het ging bij iedereen super goed bij de eerste ronde en Romy was ook eerste en ik tweede. Romy en ik moesten dus een finale ronde doen en die ging ook goed. Ik was eerste en Romy helaas net vierde dus jammer genoeg geen medaille :(

 

IMG 20210918 WA0005   IMG 20210918 WA0008

 

Daarna gingen we kogelstoten en de enige van RKHAV waren Romy en ik, het ging super goed. Na kogel gingen we hoogspringen dat ging ook super goed en ik heb 1.15m hoog gesprongen :) Ik vond het hoogspringen spannend maar ook heel leuk en ik was tweede bij het hoogspringen zelfs!

 

 

20210918 164201

 

Toen gingen we sprinten en dat vond ik super leuk, ik mocht ook finale doen en werd ik tweede! :) Toen gingen we verspringen en dat deden we allemaal super goed en ik heb 3,73m gesprongen en was daarmee eerste! :)

 

Daarna deden we de 1000m en daar was ik heel zenuwachtig voor maar uiteindelijk was ik tweede geworden en ik was super blij maar mijn benen waren kapot en ik was super moe!

 

IMG 20210918 WA0004

 

Maar uiteindelijk vond ik het toch een super leuke wedstrijd en als afsluiter gingen we nog naar de McDonalds met Romy, Mike, Jaro, Sven en Dylan!

 

Ona