Deze noodklok luidt voor iedereen!

 

Veilig melden

 

Er is een groot tekort aan vrijwilligers om het daadwerkelijk een mooi seizoen te laten worden. Zonder voldoende vrijwilligers wordt het organiseren van wedstrijden en andere activiteiten zeer moeilijk, misschien zelfs onmogelijk. We hebben al vaak aandacht besteed aan het werven van vrijwilligers maar het aantal reacties blijft helaas heel minimaal. Dit betekent dat we als bestuur nu moeten concluderen dat we op een grens gekomen zijn, dat de club heel erg kwetsbaar wordt. Naar verplicht vrijwilligerstaken vervullen willen we eigenlijk niet, maar op dit moment zien wij bijna geen andere uitweg.

De werkzaamheden waar we dringend vrijwilligers voor zoeken zijn:

 

Bestuurstaken

In de laatste 2 jaar is het aantal bestuursleden afgenomen tot 5. Hierdoor is het onmogelijk geworden om alle noodzakelijke taken uit te voeren. Daarom zijn we op zoek naar extra bestuursleden, de taken worden in overleg verdeeld. Hierbij kun je denken aan Sponsoring, Evenementen, Beleidszaken, …. Naast vaste bestuursleden zoeken we vrijwilligers die willen deelnemen in ondersteunende commissies.

 

Kantine/keuken medewerkers

We zijn met name op zoek naar vrijwilligers voor de wedstrijden (10) op zaterdagen. Zelfs een paar uur per zaterdag zou al zeer welkom zijn.

 

Opbouwen en afbreken tijdens wedstrijden

De meeste vrijwilligers die helpen bij het opbouwen worden ouder waardoor er vergrijzing optreedt. Door deze vergrijzing zijn we op zoek naar vrijwilligers om een tekort te voorkomen. We zijn met name op zoek naar vrijwilligers voor de wedstrijden op zaterdagen.

 

Onderhoudsploeg

Een paar uur op zaterdag (1 x per maand) zou al zeer welkom zijn of een paar uur per week op een willekeurige dag zou al een enorme steun zijn voor het bestaande team.

 

Kleine evenementen

Enthousiaste en creatieve hulp, al is het maar 1 dagdeel per jaar, voor het organiseren van bijvoorbeeld een quiz, een spelletjesmiddag voor de jeugd of een kamp.

 

We begrijpen goed dat veel ouders, begeleiders en leden, een druk leven hebben, maar geen vereniging houdt z’n hoofd boven water zonder vrijwilligers!

Wij hopen en duimen daarom dat er mensen zijn die willen bijdragen aan onze mooie vereniging.

Natuurlijk gaat onze dank uit naar alle vrijwilligers, waar we iedere keer op kunnen rekenen. Vrijwilligers die iets terug willen doen voor hun vereniging, beseffen dat het lidmaatschap zo goedkoop is. Maar vooral ook samen de schouders er onder zetten, in een gezellige sfeer. Sporten doe je samen!

Leden vanaf ca 12 jaar kunnen wij een maatschappelijke stage aanbieden. Als je vragen hebt of je wilt je aanmelden, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek een van de bestuursleden aan wanneer je bij RKHAV bent