OPROEP! : iedereen die betrokken is bij RKHAV!

 

 

9 mei a.s. hebben we een bijeenkomst gepland om bij RKHAV te spreken over dreigende tekorten bij vrijwilligers voor bar, onderhoud enz..

Ook moeten we dan afspraken maken over een aanpak om de continuïteit bij RKHAV nu en in de toekomst te garanderen. Te beginnen met de Pinksterwedstrijden op 6 juni a.s.

De avond is 9 mei a.s. van 19.30 tot uiterlijk 21.30 uur in de kantine van RKHAV.

Een aantal (potentiële) vrijwilligers heeft zich reeds aangemeld voor deze avond maar we zouden graag wat meer enthousiastelingen zien. Dus, als u denkt tijd te hebben om per jaar een aantal dagdelen (eerder 5 dan 10) aan RKHAV te besteden dan bent u van harte welkom op 9 mei. Meldt u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we houden u op de hoogte en mailen u rond 1 mei de agenda voor deze avond. Ook het Bestuur en de Technische Commissie zijn die avond vertegenwoordigd.

We hebben u nodig!

Mocht u niet kunnen of willen maar kent u nog potentiële vrijwilligers zeg dat ze van harte welkom zijn en zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Het Bestuur