Clubkleding

Zoals elke vereniging heeft RKHAV ook haar eigen clubkleding. Deze is beschikbaar voor alle leeftijden. De clubkleding kan op aanvraag gepast en aangeschaft worden. In de kleding lijn zitten korte shorts voor dames, heren en pupillen alsmede lange leggings. Tevens zijn er singlets, t-sirts en topjes verkrijgbaar.

De prijzen zijn (onder voorbehoud) :

Volwassen maten Omschrijving Prijs
5027 running tight , kort (tot knie) € 29,00
2023 singlet, men € 31,00
5024 running shorties (dames model) € 28,00
2032 singlet, lady (V-S, V-XS, V-M) € 31,00
2014 top, lady € 33,50
7012 running tight , lang € 38,00
3021 running shirt € 34,50
4015 lange mouwen loopshirt € 42,00
Kindermaten Omschrijving Prijs
2019 singlet, kind (III, IV, V) € 29,00
3065 running shirt, kid (III, IV, V) € 31,00
5103 running tight, kid (III, IV, V) € 25,00
7051 running tight lang, kid (III, IV, V) € 31,00

 

De clubkleding van RKHAV ligt vast bij de atletiekunie hoe deze er uit ziet. Dit is als volgt :

Shirt : geel met blauwe banen/strepen aan voor- en achterkant
short: blauw met gele bies aan de zijkant

Wedstrijdreglement Atletiekunie

Bij alle Nederlandse kampioenschappen en bij alle competitiewedstrijden moeten de atleten gekleed zijn in het bij de Atletiekunie geregistreerde verenigingstenue (clubkleding). Voor wat betreft Nederlandse kampioenschappen op de weg geldt het in het voorgaande gestelde slechts, voor zover deze als zelfstandige wedstrijd (dus niet geïntegreerd in een andere wedstrijd) worden gehouden. De wedstrijdleider of scheidsrechter kan een atleet aanwijzingen geven met betrekking tot (het dragen van) de wedstrijdkleding. Als de atleet geen gevolg geeft aan deze aanwijzingen, kan hij worden gewaarschuwd of gediskwalificeerd. De wedstrijdleider heeft het recht om in de gevallen dat hij dit wenselijk acht, de atleten toe te staan uit te komen in trainingspak.

Atleten mogen, na voorafgaande toestemming van hun vereniging en het uniebestuur, op alle wedstrijden, behalve kampioenschappen en competitiewedstrijden, uitkomen in het nationaal tenue van de Atletiekunie.

Opmerking: Onder verenigingstenue wordt verstaan: kleding in de kleuren, zoals die bij de Atletiekunie staat geregistreerd, dat wil zeggen inclusief balken, biesjes e.d., al dan niet met embleem, vignet of dergelijke en de eventuele letters op het shirt, aanduidend de naam van de vereniging en/of sponsor. Het verenigingstenue dient als herkenning voor andere atleten, jury en publiek. De wedstrijdleider of scheidsrechter zal slechts dan tot waarschuwing of diskwalificatie kunnen overgaan als aan de eis van herkenbaarheid niet is voldaan. Het ontbreken van bijvoorbeeld een band of bies hoeft de herkenbaarheid niet te beïnvloeden.