Informatie over het lidmaatschap bij RKHAV

Altijd al bij een vereniging willen worden ? Word dan nu lid van RKHAV; dat kan via deze site.

 

Wat houd het lidmaatschap in ?

Pupillen, junioren en masters hebben een wedstijdlicentie en kunnen meerdere keren per week trainen onder begeleiding van een trainer. Recreanten (vanaf master leeftijd) hebben geen wedstrijdlicentie en kunnen 1x per week trainen. Recreanten trainen in principe in een groep onder begeleiding van een trainer, maar mogen ook zelfstandig trainen op de baan. Zelfstandig trainen op de atletiekbaan is niet mogelijk op de (drukke) woensdagavond gedurende het zomerseizoen. 

 

Strippenkaart voor sporadisch-  of korte tijd meetrainen

Deze strippenkaart is bedoeld voor mensen die sporadisch of een korte periode mee willen trainen met onze trainingsgroepen. Dit kan bijvoorbeeld ook voor leden van andere verenigingen, die af en toe bij RKHAV willen trainen. De strippenkaart wordt door de trainer per training afgetekend.

De strippenkaart is voor 10 trainingen en kost €35,00 en is alleen in het kalenderjaar geldig waarin het is aangeschaft. De strippenkaart wordt aangeschaft via de ledenadministratie en het bedrag dient direct te worden voldaan.

Een strippenkaart-lid kan alleen recreant-lid zijn bij RKHAV zijn. Voor wedstrijdleden geldt alleen het normale lidmaatschap. Wel mogen strippenkaartleden deelnemen aan de clubkampioenschappen. Ook moet de atleet 16 jaar of ouder zijn. Leden die nu al recreant zijn en een strippenkaart willen kunnen dit voor 1 maart a.s. doorgeven aan de ledenadministratie.

Wanneer een strippenkaart vol is, kan een nieuwe worden aangeschaft via de ledenadministratie. Na de eerste kaart kan eenmalig kostenloos het lidmaatschap worden omgezet naar het normale recreantenlidmaatschap. Hiervoor wordt dan €60,00 in rekening gebracht. Na 2 volle strippenkaarten zal dit €35,00 zijn. Bij fraude zal de betreffende strippenkaart ingenomen worden en zal een nieuwe moeten worden aangeschaft om mee te kunnen trainen.

Voor meer informatie en voor het aanschaffen van een strippenkaart kan contact worden opgenomen met de ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Wijzigingen in je lidmaatschap

Graag wijzigingen/opzeggen van het lidmaatschap vóór 1 december doorgeven, zodat dit voor het nieuwe jaar verwerkt kan worden. Mocht je langdurig geblesseerd zijn en een wedstrijdlicentie hebben, kan het lidmaatschap voor het nieuwe jaar omgezet worden naar recreant. Dit scheelt je dan in de contributie voor het nieuwe jaar. Wanneer de blessure verholpen is en je weer aan wedstrijden mee kan doen, geef je dit door aan de ledenadministratie. Er volgt dan een factuur voor de resterende maanden voor het lidmaatschap als wedstrijdatleet.

 

Hoeveel is de contributie ?

De contributie word 1x per jaar vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering. De huidige contributie per categorie vind u hieronder.

Categorie Contributie 2019-2020
Pupillen € 110,-
Junioren € 125,-
Senioren/Masters € 135,-
Recreanten € 95,-
   

 

Vanaf welke leeftijd kan ik lid worden ?

In principe moet een lid minimaal 6 jaar zijn