Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Het laatste RKHAV nieuws

Het laatste RKHAV nieuws

Beste Stefan ,

 

hierbij ontvang je weer een nieuwe editie van de RKHAV nieuwsbrief

Junioren activiteit.... 1 Mrt'24

 

 

Eindelijk weer eens een activiteit voor de junioren.
Het begint allemaal om 1815h in de kantine. Gelukkig is het droog want het heeft al ontzettend veel geregend vandaag.

1830 – er beginnen 3 groepjes aan de speurtocht en ze worden vergezeld door een trainer.
Onderweg worden er leuke en gekke fotos gemaakt, maar die gaan we maar niet openbaar delen. Dit was ook handig om te weten waar iedereen was en of ze niet verdwaald waren….

Na ¾ van de tocht te hebben afgelegd is er een tussenstop bij Jessica die naast onze chocolademelk ook nog voor koffie, thee en nog andere lekkere koeken had gezorgd. Dat was maar goed ook, want er waren er bij met lekkere honger, ik noem geen namen………
Er was ook nog iets met een huisje waar er 3 in konden maar het waren er wel 4.
Er was nog een verstekeling in een hoekje aanwezig.

Afbeelding1

 

De speurtocht wordt verder vervolgd na een regenbuitje en we gaan richting atletiekveld.

Daar aangekomen onder een streng toeziend oog nog 2 inschattingsvragen beantwoorden want anders is er de mogelijkheid dat iedereen gelijk eindigt. Maar de inschattingsvraag over de leeftijden kwam niet echt voordelig uit voor iedereen……

Bij binnenkomst lekkere warme chocolademelk met een warme stroopwafel en mars. En gelijk een muziekje aan en de discolamp voor de sfeervolle verlichting. Wanneer iedereen binnen is kan de chips op tafel met frisdrank en daarna nog lekkere hapjes uit de airfryer uiteraard om terug lekker op te warmen.

 

Afbeelding2

 

Tussendoor wordt het winnende groepje bekend gemaakt en krijgen een lekkere traktatie. De andere 2 groepjes krijgen ook een kleinigheidje voor hun inzet. Aan het eind hebben de junioren nog geholpen met de stoelen en de tafels terug goed te zetten, wat voor ons superfijn was.

En natuurlijk dank aan de trainers: Dylan, Audrey, Renate, Tristan, Jane en Joska om er samen met ons een gezellige avond van te maken.

Het kleine evenementen comité: Tamara en Daniëlla

 

Afbeelding3

 

 

 


Testwedstrijd 2024 0001

 

Testwedstrijd 2024 0002


 

25kmHulst 0001

25kmHulst 0002


 

25kmHulst wandelen 0001

 

25kmHulst wandelen 0002