Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Het laatste RKHAV nieuws

Het laatste RKHAV nieuws

Beste Stefan ,

 

hierbij ontvang je weer een nieuwe editie van de RKHAV nieuwsbrief

Beter laat dan nooit... alsnog...    Sinterklaas op bezoek bij pupillen RKHAV

 

 

Sint Afbeelding3

 

Op woensdag 29 november jl. was het weer zover:  de jaarlijkse pupillentraining waarbij sinterklaas en z’n pieten onze atletiekvereniging RKHAV aandeden. De weergoden waren ons gunstig gezind, het bleef gelukkig droog die avond. Met temperaturen van rond het vriespunt was het echter wel fris.

Sint Afbeelding1  Sint Afbeelding2

 

Maar dat maakte de ruim 35 atleetjes niets uit, ze liepen zich wel warm die avond. Na een warming up werden er door de trainers 3 spel-oefeningen in sinterklaas-stijl uitgezet, te weten: hindernisparcours, pakjes-estafette en zaklopen op een parcours. En dat de kinderen genoten en ook heel braaf waren bleek wel, want er hoefde niemand in die zakken mee terug naar Spanje. En niet alleen de kinderen genoten, ook de pieten deden dat want ze deden zelfs mee met de training.

Na afloop van de buitentraining mochten de 3 groepen 1 voor 1 naar binnen komen waarbij de groepen liedjes zongen voor de sint. Eenmaal binnen in de kantine werden de kinderen eerst getrakteerd op een beker limonade en een zak chips. Voor de ouders, trainers en vrijwilligers stond koffie/thee en heerlijke stroopwafels klaar.

 

Sint Afbeelding4

Hierna namen de kinderen plaats op de opgestelde stoelen in de kantine en volgde een toespraak van de sint. Ook daarbij werd de sint weer luidkeels toegezongen met de welbekende sinterklaasliedjes. Vervolgens werd mochten de kinderen 1 voor 1 naar voor komen om een heus pietendiploma en nog wat lekkernijen in ontvangst te nemen. Na een slotlied vertrok de sint met z’n pieten weer en gingen  de ruim 35 blije gezichtjes samen met hun ouders/verzorgers naar huis.

 

Sint Afbeelding6

Al met al een zeer geslaagde avond. Deze avond kon echter geen doorgang vinden zonder inbreng van velen:  trainers, vrijwilligers in de kantine/inkoop/voorbereiding, bestuur, hulp-ouders/begeleiders. En natuurlijk niet te vergeten Sint en z’n 3 pieten zelf die de kinderen een leuke avond bezorgden.

Op naar de volgende evenementen in het nieuwe jaar! Hierbij is ook weer alle hulp welkom.


 

 

Beste sportievelingen,

 

Op zaterdag 23 maart organiseert atletiekclub Volharding Stekene een Neonrun. Tijdens dit evenement nemen we afscheid van de donkere wintermaanden en lopen we samen een 'lichtgevende' lente tegemoet.

We voorzien een kidsrun (20u-20u30) en een run voor de volwassenen (21u-22u). Een live dj zorgt voor animatie en met zijn beats zullen de kilometers slechts aanvoelen als meters.

We zorgen voor een sfeervol verlicht terrein en de nodige animatie. We hopen ook jullie te mogen verwelkomen op onze piste!

Spread the word!!

neonrun