CD competitie

 

 Na een rit van een uurtje, kwamen 13 atleten aan in het frisse Etten-Leur voor de eerste CD competitie van het seizoen.

Na koffie en thee voor ouders en trainers, konden de meiden D beginnen met inlopen voor de estafette, waar ze een mooie 4e plaats haalde.
Kort erna waren de meisjes C aan de beurt, dit was de combi groep van RKHAV en Scheldesport. De meiden liepen iedereen eruit en kwamen op de 1e plek met de estafette terecht.
Nu is het aan de jongens, eerst moesten de jongens D, wat ook een combiploeg is van RKHAV en Scheldesport. De jongens haalde ook een 1e plaats met de estafette.

Ondertussen waren de meisjes D begonnen met kogelstoten. Lindsey kwam hier op een stoot van 6,72m en Demi Peeters kwam op 7,72m voor de combiploeg.
Aan de andere kant was ook discus begonnen voor de meisjes D. Ouders, begeleiders en andere atleten konden dus gelijk aan hun conditie werken om van de ene kant naar de andere kant te rennen. Lindsey kwam met discus op 16,17m en Benthe den Hamer op 13,65m.

De jongens C mochten ook nog estafette lopen. Tim samen met de jongens van Scheldesport, liepen dominant de estafette, waar ze ruim de 1e plek binnen haalde.

compcd2  compcd1

 Hierna waren er 4 groepen tegelijk aan de beurt, het was dus even kijken wie waar ging coachen. Verspringen kwam voor de jongens D, waar Viktor Wieles en Benjamin Pijnen 3,88 en 3,85 sprongen.
Kogel voor de meisjes C waren Suzanne Verschuren en Georgette, met stoten van 9,23m en 7,41m haalde we een mooi aantal punten binnen.

Tijd voor horden, eerst de meisjes D en daarna de meisjes C. Ilvy, Evita en Benthe kwamen als 6e ,7e en 13e uit van de 19, waar bij de meisjes C Xenia kwam op de 7e plek van de 13, ook al viel ze bijna over de 1e horde.

Hoog voor de meisjes D waren Shana en Alexandra,  waar ze over 1,15m en 1m kwamen.
Dan hoog, waar Tim voor revanche ging van de wedstrijd in Tilburg. Met 1,70 kwam Tim 10(!!) cm hoger dan zijn record, waarna Audrey de split en de spagaat moest gaan doen.

Matthijs en Benjamin moesten ook speerwerpen voor de jongens D, met worpen van 21,57m en 11,03m. Discuswerpen was er ook voor de meisjes C, waar Suzanne kwam met een worp van 24,43m en Georgette met 17,71m.

Tijdens de onderdelen kwamen horden er nog tussen voor de jongens D. Matthijs kwam hier op de 5e plek, Robin op de 10e en Viktor op de 11e plek van de 20.
Demi en Ilvy mochten gaan verspringen, waar ze kwamen op 3,77m en 3,42m.

 

 

compcd4  compcd5

De laatste groep voor horden, Daan Schuit mocht voor de jongens C zich klaarmaken. Hij kwam hier uiteindelijk netjes op de 4e plek van de 15.

Om het artikel weer niet 2 pagina’s lang te maken, zal ik de rest iets inkorten.
Alexandra gaf letterlijk alles voor de 1000m, waar ze met een 2e plek eruit kwam, en een bezoek aan de zwarte kliko. Ook Benthe en Jaro liepen de 1000m, waar Benthe op een 13e plek kwam, kwam Jaro op een 6e plek.

Mirthe Keijmel liep de 800m in een tijd van 2:43, en kwam hier dus als 6e over de lijn.
Daan en Tobias mochten laten zien hoe je moest verspringen, waar ze als 2e en 3e uitkwamen met sprongen van 5,17m en 4,87m.
Robin stootte nog 7,78m met kogel, wat goed was voor de 1e plek, Tobias en Lukas liepen de 800m als 1e en 11e, Yannick sprong 1,35m hoog wat goed was voor een 3e plek en Charlene sprong 1,30m hoog voor een 3e plek.

Dan hadden we nog speer voor de meisjes D, met Lobke die 14,19m gooide en Lindsey met 13,07m. Katja sprong 4,70m ver, alhoewel ze hier niet tevreden over was, kon ze zich boos genoeg maken voor een 1e plek bij de sprint, waar Xenia over de lijn kwam als 6e van de 21.. Yannick en Matthijs en Fabian liepen een 2e, 3e en 8e plek van 24 bij sprint en Tim samen met Lukas kwamen over de lijn als 1e en 11e van de 20.

Een mooie dag, met lekker weer, veel gezelligheid en mooie prestaties.

 

Pupillen training komende week

 

voorjaarsvakantie

 

 

RKHAV Wedstrijdkalender voor 2019

 

Hierbij alvast de thuiswedstrijden in 2019 :

Zaterdag 9 maart Krokusloop
Zaterdag 30 maart 25km van Hulst
Woensdag 10 april Coopertest
Zaterdag 11 mei Zwemloop
Woensdag 22 mei Coopertest
Maandag 10 juni Pinksterwedstrijden
Zaterdag 7 september Athletic Champs en baanwedstrijd
woensdag 11 september Coopertest
Zaterdag 28 september Clubkampioenschappen
Zaterdag 5 oktober Clingse Bosloop
Zaterdag 2 november Moerschanscross

3km huldiging dames 25km

 

2019 03 30 14.31.01

RKHAV Krokusloop 2019 2.page1  RKHAV Krokusloop 2019 2.page2

Pupillentraining 5 dec

sinterklaasavondplaatjes

Baanwedstrijd te Tilburg

 

Na een rit van een uurtje en een gele auto die niet heel snel reed, waren we aangekomen in Tilburg bij AV Attila.

Startnummers opgehaald en we waren klaar voor de wedstrijd. Als eerste waren Tim, Xenia en Alexandra aan de beurt voor hun 150m sprint. Xenia met een 1e plaats van de C2’s, Alexandra een 3e plaats bij de D2’s en Tim met een 2e plaats bij de C2’s.

Nadat de sprinters wat uitgerust waren, gingen we verder bij verspringen en speerwerpen. Bij ver moesten Xenia en ikzelf zijn, waar Xenia een 4,18m sprong en ikzelf 5,38m. Tegelijk waren bij speer Lindsey en Alexandra bezig, waar met een aantal goede worpen ze uitkwamen op 16,65m voor Lindsey en 17,70m voor Alexandra.

baanwedstrijdatilla


Het zonnetje kwam er goed door en het werd lekker warm, wat ook te zien was aan het einde van de dag aan de rode gezichten. Na een tijdje te wachten mocht ook Georgette beginnen aan haar eerste onderdeel, waar ze bij speerwerpen een worp deed van 20,82m.

Iets later mocht Audrey ook beginnen aan haar onderdeel, wat kogelstoten was. Met een stoot die volgens haar te langzaam ging, kwam ze toch met een resultaat van 8,60m. Toch een mooie stoot tussen alle mannen!

Tim was helemaal klaar voor hoogspringen, hij ging voor z’n record van 1.65m. Waar we dachten dat hij er over was ( met luid gejuich ), viel de lat er uiteindelijk toch af.

Verder hadden we dan nog de 80m horden van Xenia, waar ze met veel stapjes toch goed over alle horden ging. Dan speer van Audrey en ikzelf waar voor ons beide veel leerpunten uit zijn gekomen, maar toch met worpen van 27,92m en 33,37m heel netjes geworpen is.

De laatste 2 onderdelen waren kogel en de 600m. Bij kogel kwam Lindsey met een stoot van 7,28m, Alexandra met een stoot van 8,09m en Georgette met een stoot van 7,54m.

Dan de 600m, iedereen stond klaar om Alexandra aan te moedigen, waardoor ze toch nog net iets sneller leek te gaan, uiteindelijk mooi voor een 2e plaats!

Hongerig gingen we naar het Ketelhuis in Tilburg, met maaltijden als Fish&chips, stoofpotjes, salades, hamburgers en kipsaté waren we weer klaar om naar huis te gaan. Een geslaagde dag, waar eigenlijk iedereen wel een of meerdere PR’s had.

Op naar de CD competitie!

Loopjacks in RKHAV design

 

Onze leverancier kan vanaf nu ook loopjacks leveren in de RKHAV look. Het zijn zeer mooie kwalitatief goede loopjacks (wind en waterdicht). Doel is om binnenkort een pasavond te houden waarbij je een kan passen welke maat voor jouw geschikt is; we gaan niet deze jacks op voorraad leggen maar doel is om net als met de sweaters 1 a 2 x per jaar jacks te bestellen op voorwaarde dat r genoeg bestellingen zijn. Kleinste pasmaat is vanaf XXS. Houd de website en nieuwsbrief in de gaten voor de pasavond. Het voorlopige ontwerp staat hieronder :

jack2  jack1

De bestellingen van de overige kleding is gedaan en word medio April verwacht.

 

Sinterklaasviering voor de pupillen woensdag 24 november 2018

 

 

Ook dit jaar werd er voor de pupillen door de trainers en ouders een sinterklaasavond georganiseerd.

Zoals gebruikelijk startte die vanaf de kantine voor een speurtocht door de buurt met weer allerlei verschillende opdrachten.

De eerste opdracht kregen ze al van te voren en dat was dat ze onderweg een nieuw sinterklaasliedje moesten maken en dit bij aankomst voor Sinterklaas gingen zingen.

sin1

Daar zijn leuke dingen uitgekomen een liedje over Sint bij de atletiek, een sinterklaasliedje op de melodie van een kerstliedje, maar ook een van Sint in bad dat was een beetje..

Onderweg moesten ze zoek opdrachten doen maar er werd ook pietengym gedaan.

In 6 groepjes werd gestreden wie de beste antwoorden kon vinden.

Groepen die nog niet konden vertrekken wachtten in de kantine en kregen daar een papier met allerlei opdrachten, een rebus, woordjes zoeken maar ook vragen over atletiek zoals hoe heet onze baan, wie geven er elke zaterdag training op de Linie. Maar de vraag waarbij de leeftijden van een aantal trainers moesten worden opgeteld bleek nog niet mee te vallen.

Na terugkomst in de kantine was er voor iedereen warme chocomelk, appelsap en een cakeje.

sint2  sint3

Voor de papa’s en mama’s was er koffie en thee

De sint en Piet reikte ook de prijzen uit voor de grote clubactie.

Na afloop kreeg iedereen van de Sint een leuk snoephuisje en een gezonde mandarijn  

sint4  sint5                                     

Dank aan iedereen die weer heeft mee geholpen om deze avond te organiseren ook aan onze sponsor JUMBO Hulst die het merendeel heeft gesponsord

Wedstrijd te Zoetermeer

 

Half 8 staat Henk voor de deur om richting Zoetermeer te gaan samen met Xenia, Dylan, Robin, Henk en ikzelf(audrey). Om half 10 zijn we er, warming-up gedaan en 10.15 zijn Dylan en ik aan de beurt, helaas gaat discus niet zo als we verwachten geen pr’s vandaag.

IMG 20190323 WA0000

Om 11 uur mag Henk met 100m; hij behaald een mooie 3e plek. Daarna Robin 80m een 4e plaats. Toen was Xenia aan de beurt. Na een iets mindere start kwam de turbo erop en liep ze naar een knappe 3e plek. Ondertussen waren Dylan en ik naar speer en had Dylan een dik pr van 25.50m. Bij mij geen Pr maar wel een eerste plaats. Robin had ook nog speer maar helaas ging dit niet zo goed.

Xenia sloot af met ver met een afstand en van 4.04m en Henk met 3,95m. Eerste outdoor wedstrijd zit erop op; volgende week naar AV Atilla  te Tilburg.

Groetjes audrey

Katja op het NK voor B junioren

katjab1

Hallo allemaal,

Gisteren heb ik voor het eerst meegedaan aan mijn 1e officiële  Nederlandse Kampioenschap als C 2e jaars bij de B junioren.
Voordat ik mij kon inschrijven moest ik eerst een online “dopingcertificaat” halen. In vergelijking met de Nationale C spelen nog serieuzer en strenger allemaal.
Je moet nog meer je eigen weg zoeken in de callroom en er zijn meer regels. Als je een valse start maakt kun je vertrekken.
Om 14.30 liep ik in de 1e serie de 60m. Mijn tijd in de serie was 8.20sec even balen omdat mijn PR van 8.04 in mijn hoofd zat.
Maar wel geplaatst voor de halve finale later die dag, waar ik natuurlijk blij mee was.
In de halve finale ging het net niet goed genoeg om in de finale te komen.

katjab2
 
Toch  was het weer een leuke dag met mooie ervaringen
Ik had graag een PR gelopen en een plekje gehad in de finale.
Maar toch zeker tevreden naar huis met een 11e landelijke plaats bij de B junioren.


Groetjes Katja

Vrijwilligers gezocht

 

Binnenkort begint voor ons de planning voor het seizoen 2019. Elk jaar doen wij hiervoor een beroep op onze vrijwilligers. Ouders van kinderen die momenteel bij RKHAV lid zijn. Gelukkig is er momenteel een behoorlijke aanwas van nieuwe pupillen en/of junioren. Echter de aanwas in vrijwilligers blijft enigszins achter.

Ben je een ouder en zie je het zitten om een enkele keer per seizoen een steentje bij te dragen aan een thuiswedstrijd meld je dan bij deze aan. We zitten dringend om nieuwe vrijwilligers verlegen!

De taken variëren o.a. van

- het klaarzetten en afbreken bij thuiswedstrijden.

- parcourswacht bij loopwedstrijden.

- het bemensen van de kantine tijdens thuiswedstrijden.

- incidentele schoonmaak kantine en/of onderhoudsklusjes aan bijv. materiaal.

Vele handen maken licht werk, dus hoe meer mensen we in onze vrijwilligerspool hebben hoe beter.

Aanmelden kun je op onderstaand mailadres, ook als je geen kantinedienst wil doen, wij zullen zorgen dat je mail dan bij de juiste personen terecht komt.

Zoals gezegd we zitten dringend om hulp verlegen dus meld je aan!!

                                                               Ilse, Vivian en Carien (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

De 25km van Hulst

 

20190330 140129

Onder een strak blauwe hemel ging Zaterdag de 25km van Hulst van start. In totaal 212 deelnemer namen deel aan de 800m, 3.1, 7.1, 12.8 en de 25km. Dit zorgde voor een mooi plaatje na de start toen alle atleten de baan afsnelden en het parcours opgingen. Bij heren op de 25km zegevierde uiteindelijk Erwin Harmes. Verder zijn alle uitslagen te vinden via www.uitslagen.nl

Wat rest is een dankwoord aan alle vrijwilligers, jury, verkeersregelaars, de barbezetting!

 

 

Scheldesportcross

 

Afgelopen weekend was het de beurt aan onze buurverenging Scheldesport om hun jaarlijkse scheldesportcross te organiseren. En mede dankzij het heerlijke loopweer waren er weer mooie prestaties van onze atleten te bewonderen; hieronder de prestaties van onze atleten :

V45-54    10 km
    naam                             stn club           tyd    lic
004 Driesche        Jolanda v       0422 RKHAV        1:01:53 903391C
 
JB02/03   4,5km
    naam                             stn club           tyd    lic
004 Vierbergen      Mats            0341 RKHAV        0:20:13 751738C
 
MB02/03   3.2km
    naam                             stn club           tyd    lic
001 Deckere         Saartje de      0934 RKHAV        0:14:21 919660  
003 Exter           Eva den         0985 RKHAV        0:14:37 707425C
007 Acker           Emma van        0948 RKHAV        0:15:29         
 
MC04/05   2  km
    naam                             stn club           tyd    lic
003 Kroonen         Xenia           0743 RKHAV        0:10:49 751753  

JD06/07   2  km
    naam                             stn club           tyd    lic
006 Steels          Jaro            0033 RKHAV        0:08:34 858755C
 
MD06/07   2  km
    naam                             stn club           tyd    lic
007 Elias           Alexandra       0058 RKHAV        0:09:44 893311  
011 Exter           Ann den         0073 RKHAV        0:10:00 814302C
 
JpA2 08   1  km
    naam                             stn club           tyd    lic
004 Huffel          Renzo van       0034 RKHAV        0:04:40 919664  
005 Poorten         Sven van        0035 RKHAV        0:04:42 911590C
 
MpA1 09   1  km
    naam                             stn club           tyd    lic
002 Vloet           Sabine van der  0009 RKHAV        0:04:55 871637C
 
JpB  10   1  km
    naam                             stn club           tyd    lic
005 Poorten         Mike van        0036 RKHAV        0:05:15 911591C
007 Waesberghe      Michael van     0029 RKHAV        0:05:28 911587C
 
MpB  10   1  km
    naam                             stn club           tyd    lic
002 Steels          Ona             0032 RKHAV        0:05:05 921132C
 
JpC  11+  1  km
    naam                             stn club           tyd    lic
002 Waesberghe      Floris van      0030 RKHAV        0:05:08 911586C
005 Elias           Nicolas         0065 RKHAV        0:06:22 930981

De werptrainingen van Deltalent gaan van start!

Beste atletiekliefhebbers,

De werptrainingen van Deltalent gaan van start! De startdatum van de kogel/discustrainingen is woensdag 28 november. Net als de workshop is de locatie Oudenbosch waar we te gast zijn bij de atletiekvereniging AVO'83. We beginnen met discuswerpen van 18.30-19.30 en kogelstoten van 19.30-20.30. In de winter maanden zal het accent meer op kogelstoten liggen. Wil je alleen kogelstoten kom dan om 19.00 zodat je kan beginnen met je WU.

Woensdag 28 november is er een sinterklaasloop bij AVO'83 hou er rekening mee dat het druk is op de baan en rond de kantine.

Tot ziens op woensdag 28 november!

Atleten kunnen zich aanmelden via de website van Deltalent:

http://www.deltalent.eu/aanmelden

Groetjes Jacqueline Goormachtigh, trainster Deltalent en Bondscoach Atletiek Unie
Ton Engelen
Manager Deltalent
Knipplein 11
4702 GN Roosendaal
Tel 0612963059

www.deltalent.eu

Stichting Deltalent is een organisatie die jonge kinderen van 11 t/m 18 jaar,

uit diverse sporten, de mogelijkheid biedt om door middel van extra trainingen

en begeleiding hun talenten te ontwikkelen, van regionaal naar nationaal niveau.

Dit wordt gedaan in de Delta, dit is van Zeeland tot Tilburg en van Rotterdam tot

Antwerpen. Met als doel een ‘Olympisch klimaat’ creëren in de Delta.

Pas sessies loopjacks op 28 Maart as

 

28 Maart as hebben we een 2e pas sessie voor de RKHAV jacks. De passessie is van 19u tot 20:15u. Kleuren zullen zijn zoals hieronder aangegeven (dus geel jack met blauwe print). Na de pas sessie worden de bestellingen geplaatst; heb je interesse kom dus nog passen! (we leggen geen jacks op voorraad, en we bestellen per minimaal 10 stuks)

 jack2   jack1      

Pupillentraining woensdag 23 Januari

De pupillentraining vandaag gaat niet door i.v.m. sneeuw / ijs op de atletiekbaan

gladsneeuw

Grote clubactie, nog even.....

Op 26 november kunnen de laatste boekjes voor de grote clubactie bij mij (Koolstraat 7 - Hulst - rode brievenbus) ingediend worden. Momenteel zitten we halverwege ons doel.  Wie wordt de beste verkoper dit jaar?  Op 28 november zal Sinterklaas de top 3 bekend maken en hij heeft een extra cadeautje bij voor onze top 3 verkopers...

Hierbij de voorlopige top 3 van onze beste verkopers:

  1. Maxim Heijens: 45 loten
  2. Devlin de Grave: 27 loten
  3. Flore van Remoortere: 23 loten

Zij krijgen sowieso een 20-loten-voucher met leuke kortingen voor bv een pretpark.

Heb je nog boekjes nodig of heb je een andere vraag, laat het me weten via whattsapp op 0629627855.

Veel succes met de verdere verkoop!

Pupillen indoor te Zierikzee

 

Dit weekend was er weer een prachtige indoor wedstrijd in Zierikzee. Een sporthal bomvol enthousiaste pupillen en junioren die elkaar bestreden in de 3-kamp op de de onderdelen sprint, springen en werpen. Natuurlijk waren er ook super gemotiveerde RKHAV atleten die meededen aan deze wedstrijd en wel Romy,Sabine en Marjolein. De meisjes  bereikten 2 mooie 3e plaatsen en 1 5e plaats; knap werk meisjes!

IMG 20190316 WA0003   IMG 20190316 WA0004

UPDATE : RKHAV kleding verkoop tegen stuntprijzen & nieuwe kleding

 

Momenteel zijn we bezig met nieuwe bestellingen bij onze clubkleding leverancier. Wat lastig blijft is dat we soms items hebben die snel opraken, en andere die langer blijven liggen; en sommigen heel lang. Tevens is onze leverancier ook elke paar jaar bezig om de lijn aan te passen.

De clubkleding die er langer ligt willen we graag tegen zeer goedkope prijzen nu aanbieden. Zo kunnen we makkelijker investeren in de lijn die wel met regelmaat op raakt. Heb je vragen of interesse in de kleding die hieronder aangeboden word, neem dan contact met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Nieuwe kleding (en loopjacks)

De bestellingen staan bij onze leverancier uit voor oa loopshirts en shorts voor pupillen en volwassenen. Tevens krijgen wel als goed is paskleding voor loopjacks. Deze zijn enkel te verkrijgen vanaf maat XXS. Deze zullen net als met sweaters via pasavonden verkopen. We nemen hiervan geen reguliere voorraad.

 

UPDATE : DIT IS ER NOG : Wat hebben we allemaal in de aanbieding ?

Onderstaande artikelen gaan nu tegen stuntprijzen weg. Elk artikel gaat voor € 10 p/stuk weg. Verkoop gaat op binnenkomst van inkomende mail. Ter verduidelijking; met de kleding is niets mis; is compleet nieuw, en is gewoon bruikbaar voor alle wedstrijden en voldoet aan alle regelementen (en enkel de onder vermelde maten zijn er)

kleding2

Feestelijke (her)opening atletiekbaan

 

Onze atletiekbaan is vernieuwd!

Uw geduld als atleet werd deze zomer op de proef gesteld. Het resultaat mag er uiteindelijk zijn. De reacties getuigen hiervan. Ze zijn ronduit positief!

Naast de volledige vernieuwing van de toplaag werd het terrein rond de piste aangepakt. Tegelijkertijd renoveerde HVV het binnen de baan liggende grasplein. Met vertrouwen ziet RKHAV uit naar de toekomst. We verwachten opnieuw vele schitterende en bovenal sportieve prestaties.

De baanrenovatie werd bekostigd door de gemeente Hulst. Invictus stond in voor de praktische begeleiding van de werkzaamheden. RKHAV is zowel de gemeente als Invictus daarvoor dankbaar. We willen die dank uiten in een feestelijke (her)opening van de baan. Het gebeurt op zaterdagmiddag 10 november 2018 om 16:00 uur. Wethouder Hageman, verantwoordelijk voor sportzaken, (her)opent de atletiekpiste formeel. Aansluitend biedt het bestuur een receptie aan.

Hartelijk welkom!

Het bestuur van RKHAV

Martin Lelie, Monique Allefs, Peggy Pauwels en Ruud van Leest

 

Officiële (her)opening atletiekbaan        zaterdag 10 november 2018 om 16:00 uur
Receptie                                                             16:00 uur t/m 17:30 uur

Adres: kantine RKHAV – Willem Alexanderstraat 6, 4561 JX Hulst.

 

 

400 m-loop

In overleg met de Technische Commissie wordt bij de feestelijke opening van de atletiekbaan om 16:00 uur een ludieke 400 meterloop georganiseerd. Iedereen kan en mag hieraan deelnemen!

 Start en finish liggen voor de kantine.

Wil je deelnemen?

  • Meld je in de komende week op voorhand aan bij je train(st)er of …
  • Meld je op 10 november 2018 tussen 15:30 uur en 16:00 uur aan bij de kantine

Samen maken we er een feest van!

De Technische Commissie en het bestuur van RKHAV

Krokusloop terugblik

 

krokusterugblik1  krokusterugblik2  krokusterugblik3

krokusterugblik4  krokusterugblik5  krokusterugblik6

krokusterugblik7  krokusterugblik9  krokusterugblik10

Apeldoorn 2019

 

katja

Vandaag ben ik weer naar het NK in Apeldoorn geweest met mijn clubgenoot Tim. Ik heb de 60m gedaan en verspringen.
In de serie van de sprint liep ik al een pr van 8.05. Daarna in de halve finale liep ik nog een honderste sneller 8.04
Dat was snel genoeg voor het Zeeuwse record allertijden en daar ben ik super blij mee.

Ook was die tijd goed genoeg voor een plekje in de finale. Die was pas om 19.00u direct na de finale ver, geen tijd om op adem te komen direct in de startblokken.
Mijn tijd in de finale was 8.12 goed voor een 5e plaats!

Verspringen ging ook goed. In de kwalificatie sprong ik 4.88 en dat was ver genoeg voor de finale.
In de finale sprong ik 4.97 en dat was ook goed voor de 5de plek!

Kort samengevat was het weer een superdag met vele ervaringen!!!!! Waarbij ik mijn doelen voor deze dag heb gehaald; 2 pr's en 2 finales!

Groetjes Katja

Jurycursus start 6 November as

 

Op 6 november as start een jurycursus in de kantine van RKHAV. Het duurt 4 avonden, begint om 19.00u en de cursusleider is Ben Boidin. Liefhebbers of mensen die nog informatie willen hebben, kunnen zich aanmelden bij Suzan Herman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

RKHAV 25km van Hulst 2019.page1 RKHAV 25km van Hulst 2019.page2

Indoor meerkamp te Naaldwijk

 

Hoi allemaal,

Net terug van een leuke indoor meerkamp in Naaldwijk. Niet helemaal in supervorm maar dat hoeft uiteindelijk volgende week zondag pas op het NK in Apeldoorn.
Als eerste de 60m sprint gelopen in 8.12 sec goed voor een 2e plaats. Daarna door naar verspringen, 4.65m ging niet helemaal lekker omdat ik steeds met mn verkeerde been uitkwam. (Maar was dan ook van september geleden dat ik dit op een wedstrijd deed). Als laatste de kogel,voor mij het minste onderdeel,maar goed met mijn 7.65 m tussen al die meiden die 9m stootten was dat uiteindelijk goed genoeg voor een gedeelde 2e plaats op deze meerkamp!

katja

Superblij met mijn zilveren plak bij PAC
Katja

Pupillentraining

 

Herfstvakantie

Krokusloop'19

krokusrace3  krokusrace4

 

Afgelopen weekend vond onze eigen krokusloop weer plaats; traditioneel de afsluiter van het crossseizoen waarna de ogen weer gericht kunnen worden op het baanseizoen. Tevens natuurlijk was dit ook gelijk onze cross clubkampioenschappen. De wedstrijd vond plaats onder stevige omstandigheden. Die omstandigheden waren met name de stevige wind. Die stevige wind was 's ochtends ook al stevig aanwezig waar de parcoursopbouwers ook last ervan ervaarden. De tent en start- en finishvlag vlogen bijn van het parcours. Na wat aanpassingen was alles veilig en klaar voor de wedstrijd.

krokusrace1

 

 De pupillen werden om 13u weggeschoten voor hun laatste cross van dit seizoen. Een mooie groep denderde de linie op om vervolgens mooi prestaties te laten waarbij om elke plaats flinke strijd was, soms tot vlak op de streep!

 

krokusrace2

Na de pupillen was het tijd voor de junioren, senioren en masters. Bij junioren was nog een aardig opkomst, waarbij wel duidelijk werd dat de afstanden en de zwaarte door de wind niet voor iedereen even makkelijk was. Bij de herenw was een mooie strijd tussen Benny en Matti; waarbij Matti de eerste ronde een voorsprong had op Benny, maar deze vervoglens aansloot om uit eindelijk als eerste te finishen met een minimaal verschil.

MINI, 600 METER       MD, 1800 METER    
Plts Naam Tijd     Plts Naam Tijd  
1 Cal Chan 4:13     1 Alexandra Elias 8:35  
          2 Ann den Exter 9:01  
MINI, 600 METER              
Plts Naam Tijd     JD, 1800 METER    
1 Ziona Izogie 3:03     Plts Naam Tijd  
          1 Jaro Steels 7:34  
PUP C, 1200 METER       2 Robin Bouwhuizen 8:10  
Plts Naam Tijd            
1 Floris van Waesberghe 1:10:12     MC, 2400 METER    
2 Nicolas Elians 1:17:34     Plts Naam Tijd  
          1 Kirsten Vierbergen 10:26  
PUP B, 1200 METER       2 Katja v. EEtvelt 10:57  
Plts Naam Tijd            
1 Michiel van Waesberghe 6:42     MB, 2400 METER    
2 Mike van Poorten 6:51     Plts Naam Tijd  
3 Senne de Roeck 7:05     1 Eva den Exter 10:22  
          2 Emma van Acker 10:40  
PUP B, 1200 METER              
Plts Naam Tijd     JB, 4800 METER    
1 Ona Steel 6:35     Plts Naam Tijd  
2 Romy van Goethem 1:17:14     1 Dylan Bouwhuisen 21:37  
          2 Mats Viervergen 24:15  
PUPA1, 1200 METER              
Plts Naam Tijd     MA, 4800 METER    
1 Xem van Dorselaar 5:49     Plts Naam Tijd  
2 Devlin de Grave 5:55     1 Amy Niemantsverdriet 23:30  
3 Maxim Heyens 6:07            
          DAMES, 4800 METER    
PUPA1, 1200 METER       Plts Naam Tijd  
Plts Naam Tijd     1 Monique Allefs 25:29  
1 Sabine van der Vloet 6:17            
2 Marjolein Groeneveld 1:17:29     H MAS, 7200 METER    
          Plts Naam Tijd  
PUPA2, 1200 METER       1 Benny Thuy 29:39  
Plts Naam Tijd     2 Matti Buysse 29:40  
1 Sven van Poorten 6:08     3 Carlos Weemaes 34:34  
2 Danr Chan 6:55     4 Ivan Magna 39:22  
                 
PUPA2, 1200 METER              
Plts Naam Tijd            
1 Laura der Weduwe 6:47            

 

 

nieuwjaar2019

Uitslag coopertest afgelopen woensdag

 

Afgelopen woensdag was er een zeer mooie opkomst bij de coopertest; hieronder de uitslagen van iedereen die meedeed :

Halve coopertest                
                 
Meisjes         Jongens      
Laura der Weduwe 10   1375   Jaro Steels 11   1595
Maud Buijs 10   1375   Leander de Weert 10   1485
Sabine van der Vloet 9   1350   Sven van Poorten 10   1456
Marjolein Groeneveld 9   1284   Renzo van Huffel 10   1437
Louis van Treeck 7   1283   Florian Wuytack 11   1380
Ona Steels 7      1275            Xem van Dorsselaer 9     1333
Flore van Remoortere 10   1261   Gerben de Vos 8   1327
Indy de Waal 9   1245   Mike van Poorten 8   1299
Tove Zaan 9   1243   Jens Esseling 9   1294
Romy van Goethem 8   1216   Job van Acker 11   1290
Amber Molders 8   1208   Michaël van Waesberghe 8   1288
Margarita Metopishvili 7   1190   Ruben Geerts 10   1235
Maja Oosterhof 8   1175   Senne De Roeck 8   1232
Yenthe Geerts 8   1160   Floris van Waesberghe 7   1227
Zioma Izogie 6   1140   Oscar Antonneau 7   1218
Hazel Oosterhof 10   1126   Mattias Geerts 7   1160
Fenja de Bakker 7   1000   Niek vd Walle 7   1092
Wies de Bruijn 10   952   Nicolas Elias 7   1067
Lara Oppeneer 9   922          
                 
Hele coopertest                
Dames         Heren      
Saartje de Deckere 16   2908   Benny Thuy 50   3281
Kirsten Vierbergen 12   2721   Jordy Leenknecht 39   3243
Monique Allefs 51   2646   Patrick van Remortel 57   3075
Alexandra Elias 12   2526   Tom vd Voorde 46   3035
Xenia Kroonen 14   2500   Mats Vierbergen 14   2990
Jane Wollrabe 40   2326   Carlos Weemaes 55   2900
Evita Crombeen 11   2126   Matthieu Warrens 44   2830
Shana de Keijzer 10   2007   Eric de Deckere 50   2816
          Arno van Mullem 60   2807
          Etiën Ferket 59   2800