Baanwedstrijd te Tilburg

 

Na een rit van een uurtje en een gele auto die niet heel snel reed, waren we aangekomen in Tilburg bij AV Attila.

Startnummers opgehaald en we waren klaar voor de wedstrijd. Als eerste waren Tim, Xenia en Alexandra aan de beurt voor hun 150m sprint. Xenia met een 1e plaats van de C2’s, Alexandra een 3e plaats bij de D2’s en Tim met een 2e plaats bij de C2’s.

Nadat de sprinters wat uitgerust waren, gingen we verder bij verspringen en speerwerpen. Bij ver moesten Xenia en ikzelf zijn, waar Xenia een 4,18m sprong en ikzelf 5,38m. Tegelijk waren bij speer Lindsey en Alexandra bezig, waar met een aantal goede worpen ze uitkwamen op 16,65m voor Lindsey en 17,70m voor Alexandra.

baanwedstrijdatilla


Het zonnetje kwam er goed door en het werd lekker warm, wat ook te zien was aan het einde van de dag aan de rode gezichten. Na een tijdje te wachten mocht ook Georgette beginnen aan haar eerste onderdeel, waar ze bij speerwerpen een worp deed van 20,82m.

Iets later mocht Audrey ook beginnen aan haar onderdeel, wat kogelstoten was. Met een stoot die volgens haar te langzaam ging, kwam ze toch met een resultaat van 8,60m. Toch een mooie stoot tussen alle mannen!

Tim was helemaal klaar voor hoogspringen, hij ging voor z’n record van 1.65m. Waar we dachten dat hij er over was ( met luid gejuich ), viel de lat er uiteindelijk toch af.

Verder hadden we dan nog de 80m horden van Xenia, waar ze met veel stapjes toch goed over alle horden ging. Dan speer van Audrey en ikzelf waar voor ons beide veel leerpunten uit zijn gekomen, maar toch met worpen van 27,92m en 33,37m heel netjes geworpen is.

De laatste 2 onderdelen waren kogel en de 600m. Bij kogel kwam Lindsey met een stoot van 7,28m, Alexandra met een stoot van 8,09m en Georgette met een stoot van 7,54m.

Dan de 600m, iedereen stond klaar om Alexandra aan te moedigen, waardoor ze toch nog net iets sneller leek te gaan, uiteindelijk mooi voor een 2e plaats!

Hongerig gingen we naar het Ketelhuis in Tilburg, met maaltijden als Fish&chips, stoofpotjes, salades, hamburgers en kipsaté waren we weer klaar om naar huis te gaan. Een geslaagde dag, waar eigenlijk iedereen wel een of meerdere PR’s had.

Op naar de CD competitie!