Katja wint sprintfestival te Hoboken

Hallo allemaal,

Inmiddels vier indoor wedstrijden als B1 junior achter de rug. Na drie wedstrijden in de topsporthal in  Gent was het dan gisteren mijn dag. Wat mij in de vorige wedstrijden niet lukte, ging gisteren wel. Voor het eerst heb ik meegedaan in Hoboken (Antwerpen). Ik deed daar mee aan het Sprintfestival.

Zonder trainer, trainingsmaatje of clubgenootje. In de serie ging het al lekker; ik liep de 60m in 8.12 sec net zoals de dag ervoor in Gent. Het mooie was dat ik mij direct plaatste voor de finale later op de dag door mijn serie te winnen. In de finale liep ik tegen een B2 atlete; we waren aan elkaar gewaagd want zij liep 8.14 in de serie.

Na mijn warming up ging ik vol vertrouwen de wedstrijd in en… Wat was ik blij; ik won deze wedstrijd in een tijd van 8.00 sec met een dik PR. Winnen in België met een geldpremie voor het behalen van de limiet van 8.10 en een medaille. Mijn dag kon niet meer stuk.

Vol vertrouwen weer volle bak trainen en op naar het NK B junioren in Apeldoorn volgende maand.